I. Yoklama

Post Reply
Zasetsu
Site Admin
Site Admin

I. Yoklama

Post by Zasetsu »

Selamlar.

Tamamen benden kaynaklanan uzuuuun ama çok uzuuuuun bir pasiflik yaşadık. İşler düzene oturdu. Tekrar başlamadan önce kimlerin burada olduğunu öğrenmek yararlı olacaktır.
Lorcan Sunstring
Mukaddes Altın Işık Teşkilatı
Mukaddes Altın Işık Teşkilatı

Re: I. Yoklama

Post by Lorcan Sunstring »

Karanlıktan, bencillikten, kinden, nefretten kendimi arındırmaya adadığım hayatımda ellerimi kandan, gövdemi savaştan, başımı tehlikeden ayıramadığım bir döneminde; içime dönüp kurtarıcıma sunamadığım dualarımı bir tek o bilebilirdi. Sanki tüm bu istila edilmiş toprakların bana sunduğu tek şey olan kaosu görüyor, kafamı kaldırabildiğim ve rahatlayabildiğim ilk anda onun sureti karşımda duruyordu. Tek başıma oturduğum kapısı kapalı penceresiz tecrit odasında, yoktan var olan bir ışık demeti kendisini Lucerion olarak şekillendiriyor ve karşıma geçmiş bana yola devam edebileceğimden emin olup olmadığımı soruyordu. Bunca yorgunluk ve yılgınlığın içinden toparlanmam çok zor görünüyordu. Ancak O'nu karşımda kanlı ve canlı görüyor olmanın verdiği heyecanla haykırdım: “Seninleyim kurtarıcımız.” Işık hüzmesi yavaşça kendini parça parça kaybederken kafamı yukarı çevirdim, gözlerimi kapadım ve ellerimi avuç ve parmak içleri birbirlerine dokunacak şekilde göğüs hizamda birleştirdim. "Lior."
Image
Gong Woon
Üç Savaşın Bitiricisi
Üç Savaşın Bitiricisi

Post by Gong Woon »

Gong woon hafızasını tazeledi. Devam etmekten başka çaresi olmadığını biliyordu. Yağur altında sonraki turu bekiyordu.
Dariavarth Eghianos
Tamanthar
Tamanthar

Post by Dariavarth Eghianos »

[youtube]https://youtu.be/ccmUaEDwpAI?si=jn4EnTxG_doPxNTZ[/youtube]

E bu yine bozulmuş
Maxwell
Sahirkıran
Sahirkıran

Post by Maxwell »

Lezzetli yemek tarifleri için takipte kalınız. Örnek tarif. Maxwell henüz hayatta.
Aranessa Saltspite
Tamanthar
Tamanthar

Post by Aranessa Saltspite »

Burdayız her zaman
Faye Veyl
Yankıların Şairi
Yankıların Şairi

Post by Faye Veyl »

Image